Láska..:)

Láska..:)

Anotace: To mě prostě jenom tak napadlo..:)

Jestli teďkom čtete tyhle řádky,
vypustťe z hlavy všechny Vaše hádky.
Uvolňete se a začněte snít,
o tom, jaký by ten život mohl krásný být.

Vypusťě všechen Váš vztek z těla,
přestaňtě přemýšlet,
vykašlete se na plno věci kolem,
není třeba něco vymýšlet.

Začněte uvažovat nad Vaší spřízněnou Duší,
která už pomaličku něco tuší.
Řekněte Jí pár hezkých slovíček přímo do ouška,
a že to, co jste s Ní prožili nebyla žádná zkouška.

Tyhlety slova se neříkají jenom tak,
to je prostě čístá Láska a né žádný tlak.
Říká se Mi to lehce, já to vím,
jenom čekám kdy to znova uslyším.

Jsem v tom až po uši,
cítím to všude kolem,
proudím to celým mým tělem,
je to tu a nelíta to nikde dolem.

Chci Vám říct, že Láska je hodně důležitá
pro Naše životy,
nebýt Jí,
tak není ani žadné dobroty.

Miluji všechno, co se týče Jí,
nechcu o to příjít,jen težko se žije bez Ní.
Láska je všude, vždy byla a vždy bude,
a tohle si pamatujte, ať už budete všude!

Stačí jenom málo a život bude krásný,
stačí jenom málo, vážit si Té Naší Lásky..
Autor Lukii, 02.12.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí