kroky srdce

kroky srdce

Anotace: ...........

Jsi pro mě spása
ach tvoje krása.
Srdce mi plesá
a láska stoupá
hned zase klesá
a tak se houpá.
To bude asi tím
že o tobě já sním,
že ty budeš jen moje žena
od Amóra zasažená
a já budu jen tvůj muž
co rty ze rtů smívá tvojí růž.
Jo jasně já jsem bláhový
život už je prostě takový,
každý má přece svoje sny
někdo šeredný,někdo překrásný..
Autor don Kojot dela Máša, 02.12.2007
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, jemné rýmy.. Líbí se mi

03.12.2007 15:53:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí