Proměna

Proměna

Anotace: ***

Větrný den
prohrábl mé
vlasy,
lehce je
vyfoukal,

udělal ze mne
jinou ženu.

Prodírám se
větrem,
nastavuji
mu tvář,
toužím po
změně.

Foukej, duj,
dokonči mou
proměnu,
zaplatím ,
dám královskou
odměnu.

Náhle jsem
jiná,
žena
větrem ošlehaná,
co v kapsách má vítr
a v duši bohatství,
co čistá je jak
dítě, tančí radostí.

Lehkost mám
v každém záhybu,
miluji volnost pohybu.

Odnes mne daleko,
k milému zpátky
vrať.

Jsem jeho vánek,
šelest ve větvích,
miluji ho něžně...

Větříčku,
děkuji Ti za proměnu.
Autor devcatko z jetele, 02.12.2007
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí