Hvězda

Hvězda

Anotace: ...

Jsi pro mne hvězdičkou nočního nebe,
Na kterém září stříbrný měsíc,
Jen malý mráček proletí kolem,
Skrze něj prosvítá souhvězdí tisíc.

V každém tom jediném jsou stovky hvězd,
V obrazci podivném, jak začátky cest.

Na nás však záleží kterou se vydáme,
Výběr je úžasný, zářivé nebe,
Zda na něm naleznem, co právě hledáme,
Ze všech těch tisíců vybral jsem tebe.

S tebou, mou hvězdou životem kráčím,
Nade mnou slunce oblohou svítí,
Paprsky jeho v mžiku mi odhalí,
Že je to láska, co k tobě cítím.
Autor Frosty28, 03.12.2007
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: night.rainbow, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí