Šance

Šance

Anotace: Jen já vím co bylo a bude

Nechtěný osud je předurčen
bud mi tím chci tě mít
neb chvíle dospění už nastává
a doba mládí prchá

Ptáš li se zda je to pro tebe
pak je

Na posteli nebo v autě??

Jsi jako dvě, jsi ta co znamení mé nosí
hada co slzou dá se probudit
Lež je součásti života, vzpomínám
lest je život sám
obejmi strom lásky

Dej lásku pokud ještě můžeš
jinak vzpomeň jen
Autor Rbb, 03.12.2007
Přečteno 559x
Tipy 8
Poslední tipující: Erion Fate, Oči, Ammazonic, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyznání jak má být...

28.12.2007 20:32:00 | Erion Fate

Nádherné. Cítím to.

04.12.2007 15:48:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí