Nerozhodnost

Nerozhodnost

Anotace: Jednou večer...

Už nemůžu zavřít oči a snít,
jak jedna holka chtěla jinou být.
Nemůžu udělat co chci,
protože moje srdce spí.
Já doufám, že ne navždy usnulo,
chci aby se jednou z tohoto zlého snu,
probudilo.
Tak kterou chci?
Modrou nebo bílou,
jasnou nebo stinnou?
Tolik otázek moje srdíčko má
a žádnou odpověď už mu nikdo nedá.
Autor TITI, 03.12.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí