Odpuštění

Odpuštění

Anotace: asi pro nikoho lehké není a málo kdo umí odpustit a zapomenout.

Sedím tu a koukám z okna ven
a vím přesně, kdo jsem...
Slečna spící na fotce,
holka, která žije jenom v pohádce.
zůstanu navždy bez tebe a můžu leda vinu
a to na sebe...
Nikdy čas nikdo zpátky nevrátil.
Já to také nebudu,
již dávno jsi mě zatratil,
změnit to už nemohu."-((
Autor TITI, 03.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí