kytička jako láska.

kytička jako láska.

Anotace: ta kytička,kdyby rozkvetla mi.

Sbírka: Začátky

Na jaře slunce
svítí,
rozkvétá krásné
kvítí.
Pro někoho začne
lásky čas,
kdo tentokrát to bude
z nás?!

Doufám, že budu
mezi vámi,
až bude láska
s námi,
až rozkvete moje
květina
a láska nám
zazpíva.

Proč jen si mně láska
nevšímá,
když mě tolik
zajímá.
Proč když jí tolik
chci,
nemám ji ve své
moci.

Ale já moc miluju
tu lásku,
nevidám o ní ani
hlásku.
Když jí vidím,
stuhnu,
když jí nevidím,
umřu.

Proč mě nemá
ráda?!
Navždy zůstanu
sama.
Plete se do toho
jiná,
zřejmně je
nádherná.

Avšak květina potřebuje
čas,
na to,aby vyrostla
zas.
Potřebuje místa
víc,
než z ní nezbyde
nic.

Autor Kačík, 03.12.2007
Přečteno 721x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Perník, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezounký ...:)

11.12.2007 13:09:00 | Monysek

Je to hezké a upřímné. Na svůj věk píšeš moc pěkně.

04.12.2007 11:45:00 | danaska

Pěkně podaná básnička..povedla se a rozhodne zaslouzi tip.. =)

03.12.2007 22:58:00 | Perník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí