kdo

kdo

Kdo tvou lásku láskou vrací,
kdo se k tobě jen tak vkrádá,
kdo nenašel tě a stále ztrácí,
kdo tvou lásku moc postrádá.
Komu se žalem srdce svírá,
kdo neustále odvahu sbírá
kdo tě nade vše miluje,
když k zániku se schyluje.
Kdo tě milovat nepřestal,
kdo bouřku naší lásky neustál.
Měl jsem s tebou život skvělý
ale byli jsme nedospělý.
Autor don Kojot dela Máša, 04.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí