Kroky

Kroky

Anotace: Ach jo...nervozita, stydlivost a nerozhodnost to je moje

Sbírka: Petra

Tichý rádce
hlas srdce
slepý zrádce
drží mě v nervozitě

Jdu k tobě,
vzrušení mi žene kroky.
Jak se blížíme k sobě,
pozoruji tvé křivky...
Ach to je tělo,
má, co by každé mít mělo.

Jsme u sebe,
co teď? Zase nervozita zrádce!
S nervozitou pryč do nebe,
Už to půjde lehce.

Nejdřív letmé dotyky,
pak ruce na boky,
svetr, co nás schová
a nežné slova:

"Zahalím nás do lásky svetru,
pak tě políbím"...
a z růže okvetní lístky
rotují kolem nás ve větru
a já v tu chvíli vím,
že pro mě není jiné dívky.
Autor Dreamer.max, 04.12.2007
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím,
tato báseň určitě neurazí, ale také podle mého příliš neosloví. Možná to byl záměr psát trošku neohrabaně...nervozita svazuje, nevím.
Zajímavý nápad byl s tím svetrem, ta poslední sloka se celkem povedla.
K.C.S

04.12.2007 12:58:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí