Wait and bleed

Wait and bleed

Anotace: Básnička pro někoho kdo pro mě hodně znamená.

Byl jsi pro mě záhadné zrcadlo,
teď tě pomalu poznávám.
Ani nevím co mě to popadlo,
zamilovala jsem se to dokládám.

Ještě pořád o tobě toho moc nevím,
ale už s tebou chodím.
Šťastnější sem být nemohla,
ke štěstí jsem ti pomohla.

Bál jsi se že tě odkopnu,
ale já dopomohla tomu.
Jako první jsem ti to napsala,
tobě odvahu dodala.

V tu chvíli jsme si vyjádřili lásku,
ale ještě před tím uzavřeli sázku.
Teď když to píšu tak mi scházíš,
a já vzpomínám jak po mě pohledy házíš.

Vzpomínám na naše polibky,
tak krásné… a ty zážitky.
Vzpomínám na tu noc ve středu,
čekám na chvíli kdy s tebou zase budu.

Wait and bleed
Autor Liquid vamp, 04.12.2007
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezke...

04.12.2007 13:27:00 | Vain Hope

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí