nedokonalost...../přinese smrt.../

nedokonalost...../přinese smrt.../

Anotace: .....

nutíš mě
přemejšlet
o nedokonalostech
mýho života
...
jaký to bude
až tě obejmu naposled
...

jaký to bude tě
držet
a vědět,že už tě nikdy neuvidim
...

jaký bude se
otočit a jít domů,
když tebe čeká smrt
...

až ti naposledy řeknu

...že tě mam ráda..

/a ty zmizíš a už se nikdy nevrátíš/

...

nutíš mě
přemejšlet
nad kurevskym životem
kterej bez
tebe bude
ještě mnohem horší
...

odejdeš napořád
jen se slovy
měj se
...

/řekni něco víc/

...udělej něco víc

ať na tebe můžu
vzpomínat
...
ať na tebe nikdy
nezapomenu
...
..
.
Autor LisSe, 04.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, kucky, Venessa, B.a.r.b.a.r, Bíša, Erion Fate, Severka, už ne pernikova princezna, veronika, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou...on se vrátí^_^a myslím,že na něj nejde zapomenout...our love

01.01.2008 23:26:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí