Kniha

Kniha

Anotace: asi jsem opravdu čitelná...

Není to hezké,
být knihou,
přečtenou.
Falešný pocit bezpečí,
už se vytrácí.
Nečti mě, nezkoumej,
chci mít svá tajemství.
Bojím se moci,
jenž nade mnou máš.
Jediným slovem,
můžeš mě zničit.
Jediným gestem,
můžeš mě potěšit.
V hrsti mě máš,
lehoučce lapenou
a tak snadno přečtenou.
Autor hechicera, 04.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí