To musí být jen sen

To musí být jen sen

Anotace: :(pardon za chybky

Stesk po lásce mě tíží,
je čímdál tím větší a větší.
Připadam si jak země bez mesíce,
k životu ho však potřebuje.

Bez tebe je den a noc temný,
jak kdybych dostal bejzbolovou holý.
Poslouchám jen jednu písen však ji znáš,
tak ji spívej semnou zas a zas.

O úsměvu stebou semi zdává každou noc.
Každou noc je sen stejný,
připadám si jak zaseklí.

Můra létá kolem světla které svítí,
jen čekám a přemýšlím do čeho se chytí.
Vyjdi ven a křič,
a dej mi od tvého srdce klíč.

Vše co ktobě cítím je pravdivé,
tak začnu delat vše nemožné.
Přemýšlím co bych ti mohl říst,
snad jen tři slova Ich Liebe Dich.

Pro tebe skládám tuhle básničku,
Vždy budeš v mém srdíčku.
Autor pucis, 04.12.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí