***Neštěkej -už.***

***Neštěkej -už.***

Anotace: Jenž to je vlk na budku,furt mu leží v žaludku.

Přestaň si na blázna hrát,
zanech snových přání.
Viděli jste někdo snad,
by tvořil vlk smečku s laní?
Autor Báček, 09.06.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí