Kamarádi...

Kamarádi...

Anotace: Ty a já... navždy kamarádi:(

Přát si něco nesplnitelnýho,
myslet si, že snad najdu jinýho,
snažit se tě obejít,
a nemít chuť tě políbit….

Ty a Já, kamarádi,
co se maj rádi,
ale já víc,
kdy tě přejde smích?

Je těžké se na tebe koukat a zároveň to bolí,
cítit ten pohled a slyšet mé srdce, jak buší,
A pořád nesmím nic na sobě znát,
kurňa, mám takovou chuť se vzdát,
ale pořád mě to nutí bojovat,
nebo milovat?

nechci tě každý den vidět,
a už vůbec ne smát,
ty a já…

vždycky jen kamarádi,
co se maj rádi,
ale já víc
kdy tě přejde smích?

Nic netušíš?
Všímáš si mě?
JO, když semnou mluvíš,
ale chci slyšet Miluju tě…

Stejně nikdy nebudeme Já a ty…

Ty a Já…
Nikdy, nikdy víc?
Autor Mispul, 04.12.2007
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: qpal, Loajální, V e r u n k a, Nikollillinkaa, Pauline Toywelová, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ahoj miso...je to krasny...prave ted (to ted vlastne trva uz hodne dlouho) se citim uplne stejne...

14.11.2008 14:31:00 | Lady_poezie

Spíše než básníčka, smutná to písnička...* tip

05.12.2007 16:55:00 | Loajální

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí