Krása

Krása

Anotace: Co pro mě znamená krása?

Krása je pocit,
je to v pohledu do duše Tvé,
ve které jsem se ocit!

Krása není vzhled,
jak vypadáš, co nosíš.
Krása je pohled.

Krása je,
když Ti můžu říci mám Tě rád,
a Ty odpovíš stejně.

Krása je, když se ráno probudim,
je to láska,
kterou jsem chytil, nepustim!

Krása jsi Ty!
Autor volatilis®, 04.12.2007
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí