Když tvojí tvář spatřím

Když tvojí tvář spatřím

Anotace: takové malé vyznání lásky =)

Víš co se se mnou dějě
když tvojí tvář spatřím?
To srdce se mi pousměje
jen tobě Lásko patřím

Když pohlédnu do růžových tváří
sluncem rozjasní se mi den
a do očí co tajemstvím září
začínám snít krásný sen

Prsty projedu ti vlasy
jako vánek větvemi
obdivuji tvé ženské krásy
vím, že jsme si byli souzeni

Když úsměv vykouzlíš na tváři
zničíš všechnu bolest na zemi
ani anděl se svatozáří
neumí to, co tvoje úsměvy

Hlas s medovým nádechem
jako když ptáci píseň pějí
z reality mě unese
opět nastává sladké snění

Všechna láska co byla mi dána
hřeje srdce, mysl mou
a když spatřím tvou tvář z rána
už navždy chci být jen s tebou
Autor on_my_mind, 04.12.2007
Přečteno 586x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí