Touha plane

Touha plane

Anotace: co dodat...

Touha plane,
sny se zdají
a kůže co po doteku prahne
čeká, kdy láska slasti se nají.

Kdy duše splynou jedna s druhou,
dech se náhle krátí,
oči září stejnou duhou,
rozpaky se ztratí.

Natáhnu ruku,pohladím tvou tvář
polibky ze rtů se hrnou,
uhneš rychle, necítíš tu zář
a pohled upřeš druhou stranou.

Ale já počkám, jak jen budeš chtít,
počkám a budu se těšit!
Počkám až budu moci přijít,
počám až mi budeš věřit...
Autor Nazgulll, 04.12.2007
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

01.08.2022 23:06:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí