Milenci

Milenci

Anotace: příroda, léto láska ;)

Za zpěvů ptáčků v zahradě,
Pod stromem leží milenci,
A oba v dobré náladě,
Smějí se rukou pletenci.

Upřímné pohledy do očí hledí,
Ona je šťastná, on je rád,
Za nic na světě nevymění,
To co jim dává tento sad.

Červené plody na jabloních,
Lesknou se ve svitu červánku,
On na světě je jenom pro ni,
Vlasy jim vlají ve vánku.

Kéž tato chvíle konců nemá,
Jen na chvíli čas zastavit,
Však nepromluví ústa němá,
Nechajíc polibkem oblažit.
Autor Frosty28, 04.12.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí