Andělská láska

Andělská láska

Anotace: když už jsem nevěděl kudy, uviděl jsem ji

Jak kvetoucí tulipán na jaře,
krásná víla plná něhy,
ukrýváš v sobě duši lásky,
boříš všechny hráze, všechny stěny.

Jak anděl s tváří dokonalosti,
bílými křídli máváš ve větru,
těžká cesta plná spletitostmi,
dostat se k na jednoho metru.

jak mohla by ses stát mou,
milovanou, líbeznou,
navěky v lásce spleteni,
a nebýt jen ve vztahu poblouzněni.

Já v tebe budu navždy věřit,
omámen ve vášni spjat,
otevřít oči a....
vyplní se sen můj, snad.
Autor oliver, 04.12.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí