Dále

Dále

Anotace: vím, že to třeba místy nedává smysl, ale...nemůže být někdy něco prostě jen tak? já myslím, že může...tak se nezlobte...

Nejsi můj
a nikdy si nebyl.
Nejsem tvá
a třeba nikdy nebudu.
Právě v tom je to
jiné
právě díky tomu je to
krásné,
nemyslíš?
Nešeptáš mi něžná slova,
tvé srdce není u mne doma,
ale rád mě prý máš,
ve dne v noci vzpomínáš.
Na to, co nebylo,
na naše sny,
vzpomínáš na to,
co bude.
Říkají ať neblázním,
ať nečekám,
prý mi to ubližuje.
Ale já stejně,
dál sním
dál naději křísím
- tu naši přeci
dál věřím
dál čekám
- na tebe přeci
na chvíli,
kdy cesty se protnou,
a ty
prsty přejedeš
přes mou tvář,
mé vlasy,
mé rty
na chvíli,
kdy duše se dotknou
a já
prsty přejedu
přes tvůj dolíček,
tvé vlasy,
tvé rty
a řekneme si
- dále
...lásko! už můžeš vstoupit...
Autor jitaaa, 04.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

páni...moc krásná...a máš pravdu, prostě může být něco jen tak...:) kolik já takových věcí už udělala... :)

05.12.2007 17:45:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí