Ranní trampota

Ranní trampota

Anotace: Denní

Cítím vzrušení,
jdeš jistě někde okolo.
Takové to strašení,
dopisuji tvé dílo.
Tvé,však psané mojí rukou,
krví,
rukou suchou,
krví.
Ve vzduchu mezi stromy,
slyšel jsem tvoje jméno,
štěstí,ženu se za tebou.
Seč mi síly stačí,
avšak tak to nestačí.
Běžím jako o život abych ti mohl říct krásné dobré ráno.
Autor Goethe.one, 04.12.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: osel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...

30.01.2008 17:21:00 | Goethe.one

tak tohle opravdu znám.Výstižné a trefné.

04.12.2007 22:26:00 | osel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí