orchidej

orchidej

Anotace: .........

Tak jako orchidej k životu svému
potřebuje vodu přůzračnou,
tak zas já potřebuji k životu mému
tvou lásku zázračnou.
Když jsem blízko tebe,
srdíčko chce hřát,
když mám tě u sebe,
jsem velice rád.
Když tě slyším se smát,
když vidím tvé vlasy vát,
chci si s nimi jen tak hrát,
ach já jsem tak rád.
V přítomnosti tvé je mi skvěle,
prostě tě miluji,to je celé.
Stále nosím fotku tvojí,
kouknu když se srdce souží,
na oplátku máš ty mojí,
tak ať tobě taky slouží..
Autor don Kojot dela Máša, 05.12.2007
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Šťastná to žena.

06.12.2007 08:23:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí