Kopretina

Kopretina

Anotace: Láska a krása, ještě že ji máme, tedy mi kluci holky a naopak. ;o)

Jsi sněho bílá a přitom s úsměvem
jak pár okvětních lístků
a já s němým údivem
jen zrnko písku.

V moři a v tvých očích snad ano
úsměv jak kopretina
teď a nebo dávno?
Prý se zapomíná.

Pár doteků letmé pohlazení
ty něžně políbená.
Láska je jen poblouznění
a těla orosená.
Autor Mava, 05.12.2007
Přečteno 510x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Cecilka, estrellita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určité věci
nemizí v zapomnění..
a lístky kopretiny
své jistojistě vědí..

:o)

05.02.2008 10:45:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí