Stín...

Stín...

Anotace: "Vzpomínáš?"

Sbírka: Oáza

Stín noci
Zůstal Ti na rtech
Vášnivá
Jako nedopovězené věty...
...na záclonách rána

Pár červánků
Jako rozmazaná růž
Na polštáři
A strop
Zdobený stíny příslibů
A přesto stále stejně bílý
Jako panorama
Zítřejšího dne
Když dnešek zůstane jen šedivou šmouhou
Pokud se nestane zázrak
A Ty nevrátíš se zpět
Abys mě políbila
Naposled…
Autor rolon, 05.12.2007
Přečteno 483x
Tipy 14
Poslední tipující: Myrja, Judita, Marfuša, Lucie Teru, maena, WhiteSkull, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...šupky dupky do oblíbených.......a moc se nebraň stejně ti to nepomůže

14.01.2008 10:09:00 | Lucie Teru

Třeba už zítra se ten zázrak stane,
a polibek poslední
s příchutí pelyňku medem se Vám dvěma stane
...návraty nečekané.
Supertip.

05.12.2007 08:31:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí