Rozhodování

Rozhodování

Anotace: Už půl roku stará. V té době jsem se rozhodovala a nemohla udělat důležitý krok... Bála jsem se, života, všeho...

Proč je tak těžké sbohem dát?
Proč je tak těžké nechat oheň plát?
Proč tak sama stále se cítím?
Proč do dalších propastí se řítím?
Proč si šlapu po štěstí,
Proč nejdu za tou krásnou neřestí?
Proč já hloupá neodejdu od trápení
Radši budu dál trpět to klení…
Autor Karmínka, 05.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Darneth, lupínek, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí