Než půjdeš spát...

Než půjdeš spát...

Anotace: ...

Než zavřeš své oči můj drahý,
pocítíš letmý dotyk na tváři.
Jak přímořský větřík vlahý,
cítíš to teď, zítra i ve stáří.
Okvětní lístky Tvé obočí laskají,
kapky rosy hladí Tvé rty něžné.
Slavíci do ouška Ti šeptají,
že tohle bude každou noc běžné.

Vlahým větříkem je můj dech medový,
polibky na obočí píšu Ti souvětí.
Co šeptám lásko má se nikdo nedoví,
rosa jsou mé slzy štěstí a dojetí...
Sladké sny....
Miluji Tě
Autor estrellita, 05.12.2007
Přečteno 558x
Tipy 12
Poslední tipující: kroužek, Milásek, pennywise, Bíša, Psavec, pavlis, WhiteSkull, J.Švihovský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

pěkné-kdyby tak každý miloval a uměl to tak říct

11.12.2007 13:28:00 | mikyša

Moc pěkně napsané.

05.12.2007 13:28:00 | Psavec

moc hezky popsané city ...

05.12.2007 13:15:00 | pavlis

Krásné vyznání.

05.12.2007 11:16:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí