Milost

Milost

Anotace: o vášni

Nejíš, nespíš, miluješ...
a on se na tě usměje
zas můžeš jíst a spát
a bezmezně ho milovat...

Ale pak se zády otočí...
a ty nejíš, nespíš, miluješ,
ale po čase ho prokleješ:
Slovy i šípem,
abys mohla jíst a spát,
ale už nikdy milovat...

Ale on to přežije
Co uděláš ?

Nejíš, nespíš, umíráš ?
A nebo ho dokážeš
už navěky milovat?
Autor lamiela, 05.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: malá Čarodějka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé ...

05.12.2007 11:27:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí