láska

láska

Anotace: tak tahle jednou patřila jednomu klukovi...teď už ne!

Chtěla bych tě mít teď u sebe
a oba nás přikrýt tmou,
svými ústy putoval bys tam,
kam jiní nemohou.
Chtěla bych tě mít u sebe
a cítit teplo tvého těla
a tlukot tvého srdce, co říká:
" láska neposedná. "
Chtěla bych tě mít teď u sebe
a nebát se lásky a zklamání,
a nebát se toho,
co bolavým srdcem zavání...
Nebát se slyšet slůvka lásky:
" Mám tě rád! "
a nebát se toho,
že chceš si semnou jenom hrát.
Chtěla bych tě mít teď u sebe
a říkat si, že žádné " ale " není,
že budou jenom polibky
a láskyplná pohlazení.
Že všechno zvládnem ty a já,
že na vše zůstaneme dva...
Autor emi-lee, 05.12.2007
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Smailin, Vladimír 77, NikitaNikaT., Bůchví..., estrellita, Lupus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tohle by si přál každý, ale někdy je to jinak.

06.12.2007 13:54:00 | NikitaNikaT.

moc moc hezky...

05.12.2007 15:10:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí