Síťka na motýly

Síťka na motýly

Anotace: k jiným účelům;-)

Koupila jsem si síťku na motýly.
Abych je chytala do bříška.
Ten slastný pocit zamilovanosti...
Chyběl mi. Síť byla řešení.

Koukám se po širém okolí.
Hledám milou tvář.
Hodné srdce, krásnou duši.
Vím, je jich prý spousta.
Jen...proč žádná pro mě?

Teď bloudím po chodbách.
Miluju. Strádám po lásce.
Nedávno ztratila jsem srdce.
Pozvolna. Však ztrátu cítím stále.
Miluju. Vřele. S motýli v břiše.
Jenže copak vím koho?
Nevím. A je to má vina.
Měla jsem se více krotit...
Ale znám se. Troufám si říct,
že i vás. Je v tom jediné.

/Akutní touha zamilovat se/
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: pennywise, Hviezdicka, Pišák, Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak do toho:-)

10.12.2007 15:29:00 | Pišák

Zajímavý nápad...;)

06.12.2007 18:36:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí