Ráno (Jen pro Tebe)

Ráno (Jen pro Tebe)

Anotace: Tvoje oči - blankytná dvířka do propasti zachytím se do Tvých řas, spadnu na vyprahlý...

Tvoje oči - blankytná dvířka do propasti
zachytím se do Tvých řas,
spadnu na vyprahlý břeh Tvých rtů
a celá
se rozprším

složím Tě na polštář jako básničku
a poslední verš necháme si zdát,
přečtu Ti pohádku
vepsanou mezi řádky
nás dvou
a ráno polapím do pavučin
aby

už mi Tě nikdo nemohl vzít

***
Autor MishaX, 05.12.2007
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: saddova, christiana včera neusnula, pennywise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zacatek se mi zda hodne kycovity,ale zbytek je pekny...

15.10.2008 16:09:00 | saddova

kéž by takové pavučiny existovaly, nerozbitné

05.12.2007 17:24:00 | pennywise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí