Nad rány

Nad rány

Anotace: a...přitom miluji noc a její sny.

Vídávám prázdno v ulicích
Ještě před rozbřeskem
Studené prsty
Mi blouděj
Po hrudním koši…
Už nepřemýšlím
Komu patří.

Vyznání lásky
Vyrytá do vysrážené páry
Na oknech vláčku motoráčku
Vítr stejně neumí číst,
Tak co.

A jen tak bezmyšlenkovitě
Si ráno stoupám k zrcadlu
A hledám
Alenku,
O kterés mi vyprávěl.
(Lháři, lháři!)

Ty chvíle
Kdy se s námi
Houpal svět…
A pár…
Vlastně
Celá hrst
Tvých
Voňavých vět…

(chybíš)
chybíš…
CHYBÍŠ
/mi/
Celou svou
Ukrutně ukrutnou
Skutečností
-
Autor Zuz., 05.12.2007
Přečteno 424x
Tipy 9
Poslední tipující: Barunka=o), prostě Zuzana, Kávový Poutník, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tleskám v rytmu neelektrifikovaných kolejnic...

08.12.2007 11:48:00 | prostě Zuzana

ach...
Prstem obepluji cely tvuj klobouk,
do ktereho pres noc naprselo...

05.12.2007 21:47:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí