Teplo Tvé ruky...

Teplo Tvé ruky...

Anotace: ..tak pomíjivé..

Podrž mě, už jenom na chvíli
Chvíli cítit teplo ruky Tvé
Nejen že zažehne, ale i rozdmýchá
Plameny dávno už ztracené

Dej mi kus tepla, co skrývá se v dlaních tvých
Jen jednou, naposled tak ať mám pro co žít
Jen pro ten pocit té vteřiny, možná dvou
Něco, co nemůže nikdo vzít

Jak tehdy nedávno, jestli si vzpomínáš
Ohřál jsi ruku mou na krátký okamžik
Ani jsi nevěděl, jak silně pálí mě
Teplo, a proč můj hlas náhle ztich

Jakou moc má dlaň Tvá ani snad netušíš
Ta, co mě zraní a vzápětí zahojí
Jediným dotykem, výmyslem ďábla snad
Co brání našemu pokoji
Autor pennywise, 05.12.2007
Přečteno 751x
Tipy 12
Poslední tipující: andilek.světla, Martanka, mattoni.uz.neni, .K.r.i.s.t.y., Fried Green Tomatoes, její alter ego, lupínek, estrellita, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná moc.... třeba mi taky jednou někdo podá ruku..

21.12.2007 17:38:00 | .K.r.i.s.t.y.

Ano, hrejiva...Je pekna:-)

21.12.2007 06:57:00 | Fried Green Tomatoes

nádherná! Hřejivá.

08.12.2007 20:47:00 | lupínek

Krásné vyznání...

05.12.2007 19:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí