"K-čka"

"K-čka"

Anotace: (5.12.2007) láska ke třem K...?

Tři "káčka" v mém srdci skryta.
Zachrání mě jedna věta.
Kdo z nich mi ji říci má?
To se mé srdíčko ptá.

Koho radši z těch tří máš?
Ztrácím se v sobě sama.
Komu svoji lásku dáš?
Z toho mám dilema.

Rozhodně se rozhodni.
Už jsou "káčka" jenom dvě!
Ze své cesty neuhni,
rozhoduj se upřímně.

Než ti všechna "káčka" zmizí,
rychle, vyber si to své!
Než podlehneš dalším krizím
než podlehneš mysli tvé.
Autor B.a.r.b.a.r, 05.12.2007
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Liss Durman, Naracca, kucky, embryo v hlave, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí