Srdce z kamene

Srdce z kamene

Anotace: Každá láska bolí, nejvíc ale ta neopětovaná...(napsána r.2007)

Co ty víš o lásce bez důvodů
co ty víš, jaké zvony bijou v dáli
jestli svatební nebo pohřební.
Co ty víš, kolik je na hřbitově hrobů,
tam, kde jsme se spolu smáli.

Co s námi vlastně bude,
koukáme do tmy bez naděje
jen smutek, slzy, pláč- to nám zbude
a otázka, proč se tohle děje.

Pláč nic nevyřeší, když má člověk
srdce z kamene
smutek je pohádka, kde nic
dobře nekončí.

Co ty víš o mých temných citech
co ty víš jací andělé nade mnou krouží
jestli černí nebo bílí.
Nechci tvůj soucit, ten si klidně ponech
po tobě pouze zatraceni touží.

Zahoď žiletku, popadni strach
chop se naděje, vylej vodu
popadni rum, překroč práh
k lásce si dolez pro ostudu.

Pláč nic nevyřeší, když má člověk
srdce z kamene
smutek je pohádka, kde nic
dobře nekončí.

Pamatuj, co je tady napsané
až ti někdo řekne, že má
srdce z kamene!
Autor mauvais-ange, 05.12.2007
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Gothic.Princess, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně hezká báseň, sice tu je jedno nebo dvě škobrtnutíčka, ale to vůbec nevadí :).
Azazen

06.07.2008 10:29:00 | Azazen

Děkuji :)

06.12.2007 21:31:00 | mauvais-ange

... mi se líbí ... velmi.

05.12.2007 20:56:00 | Zweiblumen

celkově to můj styl není, ale líbila se mi jedna sloka...

Zahoď žiletku, popadni strach
chop se naděje, vylej vodu
popadni rum, překroč práh
k lásce si dolez pro ostudu.

... tak za ni dávám tipa:)

05.12.2007 20:52:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí