Končí Doba Ledová

Končí Doba Ledová

Anotace: ***

Pletu se do věcí,
nevím už, komu.
Ztratila jsem nit,
objevila chuť,
znovu začít žít.
Více vycházím ze sebe,
ruce jsou studené,
u srdce přec nezebe.
Oči mé hledají
nové objekty,
živě
prožívám komplimenty.
Nevím už,
zda se mně to zdá,
nevím už,
zda pod svícnem je tma.
Vím, že jsem to opět já,
Končí Doba Ledová.
Autor devcatko z jetele, 05.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, jerabina, ejwo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí