Plamen svíce

Plamen svíce

Anotace: Když jsem se zamilovávala do mé slečny a se steskem jsem toužila být s ní...

Sbírka: Mea Decora Matrimonium

Když plameny hoří,
Myšlenky z hlubin se noří.
Jak plamen svíce
I já chci více.
I já chci hořet,
Plát a stoupat,
Chci se na nitkách citů houpat.
Chci hřát a nepálit,
Chci tu být, nechci se vzdálit.
Chce se mi smát, když myslím na tebe,
Chci být s tebou, když se dívám na nebe.
Chci se dívat na tvé krásné oči,
Chci s tebou být na milostném kolotoči.
Jen tě hladit po vláskách,
Buď mou kráskou ve všech láskách.
Autor Karmínka, 06.12.2007
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Necro Immortalis, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí