LoveStory 2007

LoveStory 2007

Anotace: Nejedná se o nijak kvalitní básnické dílo, je to spíše vyjádření pocitů a zhodnocení mého roku 2007...

LoveStory 2007

Brzy bude to rok, co měl jsem možnost poznat Tebe.
Anděla s křídly, jehož bydlištěm je jistě nebe.
Chvíle s Tebou - tak krásné jak cesta exotickou krajinou.
Žádnou z těch chvil, bych nikdy nevyměnil za jinou.
Spolu bylo nám fajn a ikdyž vědělas že mám Tě rád.
Má role stále nesla - jméno KAMARÁD.

Je těžké vidět, když přes oči je černá páska.
Je těžké milovat, když z hlavy nejde vyhnat (stará) láska.

Dal jsem Ti čas, prostě všechno šlo dál - bez nátlaku.
Vždyť ani já nejsem ten, kdo skáče z rozjetýho vlaku.
Náhle cosi se změnilo, a Ty zdála ses být vzdálená.
Nechápal jsem - a skoro třásly se mi kolena.

Přišla SMSka, při které srdce puká.
Jistě tušíte obsah...že má kluka.

EXPLOZE!Mé srdce rozlítlo se po okolí.
Ikdyž uplynul čas, stále ta vzpomínka tak trochu bolí.
Zákaz schůzek a zpráv dostalas od své "lásky".
Už to nebylas Ty, kdo tahal za provázky.

Je to pár měsíců cos za mnou spálila své mosty.
Já tohle neumím, pro mě to neni tak PROSTÝ.
(LSI, 6.12.2007)
Autor LSI, 06.12.2007
Přečteno 443x
Tipy 8
Poslední tipující: lucie.Tee, jedam, Pauline Toywelová, Niké, Kanzy, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle mě odepsal jeden můj dobrej kamarád, kvůli svý "lásce",jelikož ona na mě hrozně žárlila, já jsem ho teda nemilovala a brala jen jako kamaráda, ale stejně to boleo..takže chápu, že tohle muselo bolet mnohem vice...ale báseň krásná!!

06.12.2007 16:59:00 | Niké

rok 2008 má bejt prej rok lásky,tak snad to tak bude nee?Já věřim že jo:-)

06.12.2007 13:41:00 | Kanzy

Měl jsem letos podobnej rok, taky mi není nejlépe.

06.12.2007 10:54:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí