Duše ztracená...

Duše ztracená...

Anotace: K nenalezení je duše má...Je v nekonečnu ztracená

Na útesu ztracená,
která duše?
To bude ta má,
zničená...

Chce skočit dolů,
zahodit to všechno.
Křičí : ,,Zemřu!",
ale bude jí to jedno.

Možná ještě naději má,
ale bude to ta možnost jediná!
Vykoupit svou duši,
co věnovala si.

Tomu, který za to nestojí.
Tomu, po kterém srdce zabolí...
Autor Cassée Moteur, 06.12.2007
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: R., estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí