Dativ balady

Dativ balady

Anotace: hledáme...co nacházíme? co si přejeme? nebo na nás už něco daného čeká? sen je jako vzácný pták..přiletí, něco zanechá a zmizí, zbyde jen vzpomínka

Zdál se mi sen
my dva v něm,
s láskyplným motivem,
s hořkosladkým dativem,
jestli jemu nebo mně..
Komu ta láska vlastně patří?
Sněží na víčka...
já pláču…
v dlaních řežou stará sklíčka
z lahví od prošlého alkoholu..

Zdál se mi sen,
o dvou mladých lidech.
Zdál se mi sen,
o baladě s romancí.
Zdál se mi sen,
s překrásným osudem.
Zdál se mi,
o tobě a o mně.

V romanci?
Tam oba milují,
tak žijí,
v citech se shodují
a balada skrývá krutý bol v ději.
Autor klaris.mertlice, 06.12.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí