BáSeŇ ZaMiLoVaNýCH

BáSeŇ ZaMiLoVaNýCH

Anotace: toto jsme napsali s NaaMaH společně 5.12.2007

Miluji Tě, Miluji Tě, Miluji Tě!!!
víš co to znamená???
je to láska
někdy blízká někdy vzdálená

co pro NÁS znamená láska???

láska je úsměv
láska je pohlazení
láska je polibek
láska je zjevení
láska je žár
láska je objetí
láska je štěstí
láska je vzplanutí
láska je v NÁS
láska není jen slovo
jsi to TY
jsem to JÁ
láska jsme MY
láska je prožitek
který prožíváme spolu
láska je štěstí
které si dáváme společně
láska není jen slovo ve slovníku
láska je cit v daném okamžiku
a pro ty okamžiky žijeme
žijeme každý den
a jen pro SEBE!!!
navždy spoutáni láskou
smůla nebude překážkou
jen to štěstí a my dva
na cestě životem
na správné společné cestě
na cestě kde slunce nepřestane zářit
a noc není chladná
na cestě poseté růžemi
růžemi bez trnů

VoiD & NaaMaH
Autor VoiD, 06.12.2007
Přečteno 1192x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí