Konečné řešení

Konečné řešení

Anotace: Tahle básnička opravdu vznikala, když jsem odcházela od chomutovské průmky... debilní nálada... zase mi něco nevyšlo tak, jak jsem chtěla... a tak jsem šla podél kolejí a měla jsem chuť si na ně lehnout... jenže tím se asi nic moc nevyřeší... asi...

Stála před průmkou, čekala,

jednoho průmkaře hledala.

Čekala až do zvonění,

avšak on nikde k zastižení.

Sebrala se a odešla,

nevěděla kudy a kam má jít,

chtěla z tohodle světa odejít,

až její chvíle nadešla.

Lehla si na koleje,

na vlak čekala,

chtěla skončit své galeje,

jeho jméno si šeptala.

Ležela sama na ocelovém lůžku,

říkala si, že bylo by lepší míti pušku.

Někam do lesa by se zašila,

kulkou hlavu by si prošila.

Milosrdná dáma mozek by tlačila vpřed,

možná by i terče zasáhla střed.

Její orgány by byly zvířatům rozdány,

teď však budou v okolí kolejí rozmašírovány.

Čeká, slyší vlak,

proč se leká?

Chtěla to tak ?!

Pocit blízkosti vlaku do očí jí strach vmetá,

pud sebezáchovy ji ze smrtelné postele zvedá.

Bojí se pohledu do očí vlaku,

a tak podléhá svému vnitřnímu tlaku.

Utíká pryč a snaží se utéct od všeho,

a hlavně zapomenout na něho...
Autor Neena, 07.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Fade_to_black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný ... ... pamatuji že jsem měl taky takový pocit a naosal něco podobnýho ... ... s jménem MyŠLeNKy SeBeVRaHa ... ... ale v mém příběhu neměl tolik štěstí aby se z toho dostal i když tolik chtěl ... ... jinak fakt pěkný ... ... a jako chomutovák znám prumku:)

07.12.2007 09:10:00 | VoiD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí