Hřeješ mě

Hřeješ mě

Anotace: ...

Hřeješ mé srdce,
kdykoliv mě políbíš.
City mé a vášně,
ve mě tiše rozvíříš.
Hřeješ mé oči,
kdykoliv se do nich podíváš.
Ještě více mě získáváš,
když ,,MILUJI TĚ,, povídáš.
Hřeješ má ústa,
kdykoliv se jich dotýkáš.
Víš jak miluji,
když se vysvlíkáš.
Hřeješ mě na hrudi,
kdykoliv mě hladíš.
Musím Ti říct,
to jen Ty můj život sladíš.
Hřeješ mě celého,
protože MILUJI JEN TEBE.
Tvé srdce,
po světě to mé vede.
Autor Dindane, 07.12.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí