Jako na nebi

Jako na nebi

Anotace: vše jednou pomine...i tohle

Sbírka: Petra

Nemůžeš létat beze stroje,
není Velkého vozu bez oje.
Tak vrať se zpátky na zem.
Na zemi pro tebe jsem,
zatím ještě,
volný
...i na zemi ucítíš dotek deště,
věř mi...

Líbat tě budu vášnivě
a něžně.
Šeptat ti budu hřejivě
a zamilovaně.

Udělám cokoliv,
aby na zemi,
to bylo jako na nebi
...jen na hvězdy dívat se budem z dáli...

Ale k tomu otevřít oči musíš
...pomůžu ti,
jestli mě k sobě pustíš,
se zamilovati.
Autor Dreamer.max, 07.12.2007
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

07.12.2007 14:41:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí