Asi miluji

Asi miluji

Anotace: úprava jedné mé starší věci...

Usínám s mobilem v ruce
a s nadějí,
ano, doufám velice,
že mi napíšeš,
já v to doufám potají.
...Zatím nepíšeš...

Já do zpráv sem zase vlez...
...chtěl sem ti napsat esemes,
ale co jsem ti napsat chtěl,
jsem nějak zapoměl

V posteli se přavaluji,
myšlenky na tebe zbavuji,
ale nejde to, NE-JDE-TO!

Já vím, nechodíme spolu,
nejsme partneři,
říkám si to znovu a znovu,
ale přesto Tě miluji.

Kdyby by sme byli MY DVA
a né jen já a ty.
Už dávno jsem měl políbit ústa tvá,
políbit tě na rty...
Autor Dreamer.max, 07.12.2007
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Demony, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..perfektní :-)...a docela mě ta básnička vystihuje...jednoduchý a přece pěkný (a pravdivý ;)...).....šikulka ..

07.12.2007 14:36:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí