Svadba

Svadba

Anotace: Je víc než podpis

Svatba je prstýnek
dvou shodných slov
Rozžatý plamínek
Z bláta kov
Síla odolat
nástrahám cest
Umění brát i dát
Nenechat se svést
na rozcestí
A v dnešním čase
akt zbytečný
možná i passe
či sen pro slečny
Svatba dvou závazek
Podpis jej pečetí
Hranicí není věk
Je naděje v poupěti
Autor rezina, 07.12.2007
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, ale dnes plno mladých chce žít na psí knížku.

07.12.2007 18:58:00 | Psavec

Krásná... něžná.

07.12.2007 18:40:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí