Ty

Ty

Anotace: Není třeba nic dodat...

Tvůj dech je jako něžný vánek,
co rozdmýchává jemný prach.
Tvá přítomnost je pro mě dárek,
mé srdce bije na poplach.

Tvé oči jsou jako dvě zrcadla,
ve kterých se tvá osobnost odráží.
Ty jsi své lásce propadla,
mé, či tomu, kdo je pro tebe dražší?

Tvé rty jsou rudé jako růže,
každý chtěl by je políbit.
Nikdo mi už nepomůže,
já nikdy nechci tě ztratit.

Tvůj hladký dotek umí léčit,
kdo by nechtěl pohlazen být?
Já ovšem bez tebe musím žít
a o tvém doteku můžu jen snít.

Ty jsi pro mě krásný andílek,
o kterém nepřestávám snít.
Mám plno krásných vzpomínek
a vždy v srdci budu tě mít.
Autor Euronymos, 07.12.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí