Anděl...Ďábel...?

Anděl...Ďábel...?

Anotace: Lži,zrada,bolest...ale stejně tě miluji...

Pusto a prázdno v srdci bez života,
jen ubohá,temná samota,
studí jak led vědomí ztráty,
poznáš to hned,co zatne svoje drápy.

Bezcenné srdce dáváš v sázku,
za odpověď na otázku
-Vrátí se někdy můj anděl?
Nebo na mě už dočista zapomněl?

Anděl nebo ďábel?
Číhá ve tmě ,útočí na srdce důvěřivá
Omámí kouzli,slitování nemá
Spoutá,zradí,opustí…

Anděl,ďábel,láska,smrt…
není cesty zpět,
utíkej dokud můžeš,
jinak končí život,svět…

Východisko není,
chytí tě a nepustí,
bolest je chléb denní,
nelituje,dělá to s radostí

Vlákal mě do svých sítí,
tak jak už to dělal tolikrát,
a tak jako předešlé oběti,
ovládá mě… napořád

A tak my chycená,zničená srdce,
všem ostatním pro legraci,
smířeně čekáme,
ve frontě na skartaci

Ale i přesto tě chci,potřebuji,miluji,…Prosím anděli-ďáble vrať se mi!!!
Autor Heartisss7, 07.12.2007
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: VoiD, fire.fly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nevim proč ale v tý druhý sloce bych hrozně rád viděl
"Bezcenné srdce dáváš v sázku,
výměnou odpovědi na otázku"
mě to deptá protože podle mě tohle má větší šmrnc:-D
pardon

07.12.2007 22:42:00 | CHUJ

moc se mi líbí:-)

07.12.2007 22:35:00 | fire.fly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí