Láska bez citu?

Láska bez citu?

Anotace: ...to prostě nejde

Sbírka: Láskování

Jaká je láska bez citu?

Je jako květina bez květu

Je jako člověk bez duše

Je jako báseň bez verše

Je jako motýl bez křídel

Je jako maják bez světel

Je jako město bez života

Je jako letadlo bez pilota

Je jako sex bez prožitku

Je jako konec bez začátku

Je jako kněz bez víry

Je jako sirka bez síry

Zkrátka samotná láska nezůstane,
okamžitě bez citu zanikne.
Autor Dreamer.max, 08.12.2007
Přečteno 584x
Tipy 2
Poslední tipující: čokoládka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) ....jj...

10.12.2007 13:40:00 | Monysek

Ano, to není láska...

08.12.2007 15:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí